Sarajevski simpozij za medicinske sestre-tehničare

  • Autor objave:
Od 2. – 4.12.2022. godine, predsjednica Udruga Uznjuk Vlatka Mrzljak aktivno je izlaganjem na temu Proaktivnošću do inovacijskog procesa u sestrinskoj profesiji kroz djelatnost zdravstvene njege u kući (suautor Antun Bajan ) sudjelovala na Sarajevskom simpoziju za medicinske sestre-tehničare s međunarodnim sudjelovanjem “Inovacije u zdravstvenoj njezi” u organizaciji Komore medicinskih sestara-tehničara Kantona Sarajevo.
Zahvaljujemo organizatoru i predsjedniku Komore prof.dr. Konjo te dragom prijatelju i kolegi doc.dr.sc. Ovčini na pozivu te na dogovorenoj daljnjoj suradnji.
Bila je velika čast i zadovoljstvo održati predavanje pred oko 300 nazočnih kolega i kolegica iz čak 6 susjednih država. Sudjelovanjem na ovom skupu i predočenim rezultatima istraživanja i brojnih praktičnih rezultata potvrđena je premisa da medicinske sestre i medicinski tehničari jesu vrsni inovatori, profesionalci i da unatoč nekom turbulentnom vremenu u kojem živimo u moru lljudi još uvijek se nije izgubio čovjek😉💙🙂.
Poučno, konstruktivno i za pamćenje događanje.