19. Gerontološki tulum

Danas, 30.09.2022. u organizaciji Gradskog ureda za zdravstvo i socijalnu skrb grada Zagreba, Udruga medicinskih sestara i medicinskih tehničara zdravstvene njege u kući (UZNJUK) aktivno je sudjelovala na 19. Gerontološkom tulumu povodom obilježavanja sutrašnjeg Međunarodnog dana starijih osoba aktivnom promidžbom putem direktne usmene predaje o djelatnosti zdravstvene njege u kući i UZNJUK-i te provodeći akciju mjerenja krvnog tlaka i šećera u krvi.
Poseban interes izazvala je naša tombola. Podijelili smo ukupno 188 nagrada nazočnima kroz izvučene listiće tombole. Ovim putem od srca zahvaljujemo tvrkama Salvus d.o.o. i MEDICline d.o.o. na svim doniranim proizvodima, a koji su izazvali veliku radost i u početku nevjericu kod prisutnih…jer, svaka tombola bila je dobitna i sudjelovanje u tomboli nije naplaćivano.
S ponosom možemo utvrditi da je izložbeni prostor (štand) UZNJUK-i bio najposjećeniji na ovom događanju.
Zadovoljstvo je i čast bila razmijeniti pokoju riječ s gradonačelnikom Grada Zagreba koji je izvučenu nagradu kroz tombolu poklonio prvoj prolaznici u tom trenutku pred našim štandom.

Ogromno zadovoljstvo, ponos, čast i istinsku radost UZNJUK-i je podijelila surađujući s UFUZ-i (Udrugom fizioterapeuta u zajednici) na susjednom štandu. UFUZ-i iskrene

čestitke na vrhunski odrađenim vježbama s osobama starije životne dobi u nekoliko navrata.
Naša je snaga u zajedništvu, profesionalnosti u radu i pristupu i u dosljednosti i kontinuitetu.
Nastavljamo dalje…